Αθήνα, 08 Νοεμβρίου 2021 – Αρωγός στο έργο του Άσυλου Ανιάτων στέκεται για ακόμη μια φορά το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ διασυνδέοντας δωρεά 370 κιλών μόσχου από την εταιρεία TGI Fridaysκαλύπτοντας τις διατροφικές ανάγκες των περιθαλπόμενων για περίπου 2 μήνες. Η σημαντική αυτή δωρεά αποδεικνύει τη στήριξη του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ στο Άσυλο Ανιάτων που είναι πάντα σε ετοιμότητα συμβάλλοντας έμπρακτα σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

Σκοπός του ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ από την ίδρυσή του είναι να αξιοποιεί δωρεές από τον ιδιωτικό τομέα για να καλύπτει ανάγκες φορέων και οργανισμών με τον πλέον αποτελεσματικό και διαφανή τρόπο για το μέγιστο θετικό αντίκτυπο. Η διαμεσολάβηση για το Άσυλο Ανιάτων αποτελεί ένα δείγμα του ισχυρού βιώσιμου δικτύου που έχει δημιουργήσει ο ΔΕΣΜΟΣ προκειμένου να βοηθά τις ευάλωτες ομάδες.

Η κα Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Άσυλου Ανιάτων, δήλωσε σχετικά «Ευχαριστούμε πολύ το σωματείο ΔΕΣΜΟΣ για τη δωρεά αυτή, μια δωρεά πολύτιμη και υψηλής διατροφικής αξίας για τους περιθαλπόμενους μας, που χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση για τη διατροφή τους κυρίως στα αλέσματα. Η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση και η ποσότητα που παραλάβαμε θα καλύψει τις ανάγκες μας για περίπου 2 μήνες. Η στήριξη, η φροντίδα και η αγάπη του ΔΕΣΜΟΥ για το έργο που επιτελούμε μας γεμίζει δύναμη, γνωρίζοντας ότι έχουμε αγαπημένους φίλους και υποστηρικτές στον καθημερινό μας αγώνα, που δεν είναι άλλος από την προσπάθεια που καθημερινά καταβάλλουμε να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο συνθηκών περίθαλψης των ενοίκων του Ιδρύματός μας. Ο ΔΕΣΜΟΣ παραμένει πάντοτε αρωγός στο έργο μας και στις ανάγκες των συμπολιτών μας, ανταποκρινόμενοι με συνέπεια και ευαισθησία στα αιτήματά μας».

Σχετικά με το ΔΕΣΜΟ

Ο ΔΕΣΜΟΣ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που λειτουργεί ως αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνδετικός κρίκος για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα. Για να το πετύχει αυτό συνεργάζεται στενά αφενός με δωρητές του ιδιωτικού τομέα, αφετέρου με πάνω από 800 φορείς και κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη τη χώρα, στηρίζοντας ενεργά το έργο τους και αναλαμβάνοντας δράσεις και πρωτοβουλίες που εστιάζονται στους εξής τομείς: Κοινωνική Πρόνοια, Οικοδόμηση Ενός Καλύτερου Μέλλοντος, Υγεία, Αντιμετώπιση και Αποκατάσταση Κρίσεων. Ο ΔΕΣΜΟΣ, ιδρύθηκε το 2012 στην Αθήνα, και από το 2013 λειτουργεί γραφείο και στη Θεσσαλονίκη. 

Κοινοποιήστε: