Τσικνίσαμε και εμείς, περιθαλπόμενοι, εργαζόμενοι και μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου σε μία γιορτή αγάπης και χαράς. Με ενθουσιασμό, μουσική και χορό, υποδεχτήκαμε τις αποκριές.

Την ψησταριά επιμελήθηκαν με μεράκι ο υπεύθυνος του τμήματος σίτισης του ΙΠΧΠ, ο chef μας κύριος Μπακατσέλος, με τον κύριο Μούτσο να εξελίσσεται σε chef Νο. 2.

Το φαγητό πεντανόστιμο, το κρέας ήταν προσφορά εργαζομένων και φίλων δωρητών, και ο καιρός μάς έδειξε το πιο όμορφο πρόσωπό του.

Κοινοποιήστε: