Αθήνα, 22 Δεκεμβρίου 2021 – Μία γλυκιά νότα στη γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων χάρισε η TÜVAUSTRIA Hellas προς το Άσυλο Ανιάτων μέσα από τη δωρεά γλυκών για τους περιθαλπόμενους, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΑκοÜμε και ΠροσφέροÜμε». 

Συγκεκριμένα, η κ. Β. Κωτσάκη, Δ/ντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας & Επικοινωνίας και ο κ. Ι. Σωτήρχος, Υπεύθυνος του Τμήματος Εγκρίσεων Τύπου Οχημάτων  της TÜV AUSTRIA Hellas, επισκέφθηκαν το Άσυλο Ανιάτων και πρόσφεραν ταψιά με γαλακτομπούρεκο και κανταΐφι, σοκολάτες και μπισκότα για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ένοικους του Ιδρύματος, οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την ευγενική χορηγία. 

Η κ. Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Άσυλου Ανιάτων, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε από καρδιάς την TÜV AUSTRIA Hellas και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Καλλιά για την προσφορά της εταιρείας. Η ευαισθητοποίησή τους στα ζητήματα κοινωνικής πρόνοιας και προσφοράς ανακουφίζουν με περίσσια αγάπη και φροντίδα τις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες των συνανθρώπων μας.»H TÜV AUSTRIA Hellas είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων.

Κοινοποιήστε: