Αθήνα, 15 Νοέμβριου 2022 – Το Άσυλο Ανιάτων απέκτησε φορητό, αυτόματο απινιδωτή, ο οποίος αποτελεί ευγενική δωρεά της εταιρείας παραγωγής ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε. με στόχο την ενίσχυση του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων. Η δωρεά πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων που έγιναν στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος από την εταιρεία, για τις ανάγκες της ελληνοαγγλικής παραγωγής «ΕΥΕ».

Ο απινιδωτής είναι μια φορητή συσκευή που αναλύει τον καρδιακό ρυθμό και αν διαγνώσει κάποιο πρόβλημα, τότε προχωράει στην απινίδωση για να επαναφέρει τον καρδιακό ρυθμό στη σωστή συχνότητα. Η συγκεκριμένη δωρεά βελτιώνει σημαντικά τον εξοπλισμό του Νοσηλευτηρίου του Ασύλου Ανιάτων και αναβαθμίζει τις ιατρικές υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει στους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος.

Η Προέδρος του Ασύλου Ανιάτων, κα. Ιωάννα Ηλιάδη, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά παραλάβαμε τον απινιδωτή που θα προσφέρει ένα πρόσθετο αίσθημα ασφάλειας στην Ιατρική και Νοσηλευτική μας Υπηρεσία. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία παραγωγής ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε. και τον κύριο  Παναγιώτη Παπαχατζή προσωπικά, για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την αγάπη και τη στήριξη του έργου μας. Η δωρεά αυτή αποτελεί για εμάς ένα δώρο πολυπόθητο, πολύτιμο και απαραίτητο, και θα αποτελεί για εμάς μία όμορφη ανάμνηση των γυρισμάτων που έγιναν στον χώρο μας».Ο κύριος Παπαχατζής της εταιρείας παραγωγής ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε., δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά στηρίζουμε το σημαντικό έργο του Ασύλου Ανιάτων, του σωματείου που, χρόνια τώρα, με ευαισθησία και υπευθυνότητα στέκεται δίπλα στους ανθρώπους που χρειάζονται περίθαλψη και φροντίδα»

Κοινοποιήστε: