Αθήνα, 8 Δεκεμβρίου 2022 – Σε μία σημαντική δωρεά προς το Άσυλο Ανιάτων προχώρησε η ιαπωνική εταιρεία καλλυντικών Shiawasedo, η οποία προσέφερε 162 πτυσσόμενα αναπηρικά αμαξίδια για τις ανάγκες του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων του Ασύλου. Η διαδικασία αποστολής των αμαξιδίων ξεκίνησε στα μέσα Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε την Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022, με την ευγενική συνδρομή της ΑΕΡΟΜΕΤ HELLAS, εταιρείας διαμετακόμισης φορτίων.  

Η δωρεά υλοποιήθηκε για τη στήριξη του δικαιώματος της ελεύθερης κυκλοφορίας των ατόμων με αναπηρία στην κοινωνία, ώστε να απολαμβάνουν μια αξιοπρεπή και ανεξάρτητη ζωή. Με την απόκτηση των νέων αναπηρικών αμαξιδίων αναβαθμίζονται σημαντικά οι παροχές του Ασύλου Ανιάτων προς τους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος. Τα πιο παλιά αμαξίδια του Ιδρύματος θα αντικατασταθούν με τα σύγχρονα που αποκτήθηκαν από τη δωρεά, για να έχουν όλοι οι περιθαλπόμενοι τη δυνατότητα κίνησης με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και άνεση. 

Η κα Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς την εταιρεία καλλυντικών Shiawasedo για τη δωρεά των αμαξιδίων, καθώς και την εταιρεία ΑΕΡΟΜΕΤ HELLAS για τη δωρεάν παροχή της διαδικασίας εκτελωνισμού τους. Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά παραλάβαμε τα 162 αναπηρικά αμαξίδια, μία πρωτοβουλία με κοινωνική ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αυτούς που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Η καθημερινότητα των περιθαλπόμενων γίνεται καλύτερη και περισσότερο ασφαλής. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους δωρητές της ενέργειας».

Κοινοποιήστε: