Από χθες, 14.3.2019, διαρρέεται στον Τύπο η είδηση ότι έχουν διαβιβαστεί από τον Δήμο Αθηναίων προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών καταγγελίες που αφορούν το Άσυλο Ανιάτων σχετικά με δήθεν πράξεις αδιαφανούς διαχείρισης ζητημάτων εκποίησης ακινήτων ιδιοκτησίας του Ασύλου Ανιάτων.

Η Διοίκηση του Ασύλου Ανιάτων δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής καμία επίσημη ενημέρωση από τα αρμόδια όργανα του Δήμου Αθηναίων και η πληροφόρησή του εξαντλείται στα όσα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο. Πέραν αυτού, η Διοίκηση του Ασύλου Ανιάτων δεν κλήθηκε από κανένα Μέσο, από εκείνα τα οποία αναπαρήγαγαν την είδηση, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της.

Αν ωστόσο είχαμε ερωτηθεί, θα είχαμε γνωστοποιήσει στα εν λόγω ενημερωτικά Μέσα, ότι για τις αναφερόμενες καταγγελίες αυτές, η Διοίκηση του Ασύλου Ανιάτων έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Ενόψει του ότι οι ως άνω καταγγελίες διαρρέονται κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, η Διοίκηση του Ασύλου Ανιάτων δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε προεκλογικές σκοπιμότητες, και θα απαντήσει στις σχετικές καταγγελίες αρμοδίως και μόνο ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Κοινοποιήστε: