Ένας εξαιρετικά σημαντικός κύκλος εκπαίδευσης για επιλεγμένους ασφαλιστικούς συμβούλους της Interamerican, ολοκληρώθηκε, με το τρίτο και τελευταίο μέρος του Master Financial Advisors της LIMRA.

Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην προσέγγιση επιχειρηματιών και στο εξειδικευμένο Financial Planning που απαιτείται να διενεργείται για αυτή την κατηγορία πελατών.

Οι 17 ασφαλιστικοί σύμβουλοι που ολοκλήρωσαν με επιτυχία και τα τρία εκπαιδευτικά προγράμματα συνολικής διάρκειας 14 ημερών, με την εκπλήρωση των απαραίτητων κριτηρίων θα αποκτήσουν τη διάκριση του Master Financial Advisor και θα αποτελέσουν τους πρώτους Έλληνες ασφαλιστικούς συμβούλους με αυτό το δίπλωμα. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες διαγωνίσθηκαν σε εκπαιδευτική άσκηση με έπαθλο τη δωρεά σημαντικού ποσού από την INTERAMERICAN, σε φιλανθρωπικό οργανισμό. Η νικήτρια ομάδα, στην οποία συμμετείχαν οι Ελένη Μπουσκουτά, Γιώργος Γιαννικόπουλος, Δημήτρης Μπακόπουλος και Δημήτρης Παπαδημητράκης, επέλεξε να ενισχύσει το φιλανθρωπικό σωματείο Άσυλο Ανιάτων.

Εισηγητής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ήταν o Μανώλης Κυριάκου, Senior Regional Executive LIMRA and LOMA και συμμετείχαν οι Γιάννης Γιαννακόπουλος, Sales Operations Manager, Ειρήνη Μαρκογιαννάκη και Νάταλι Σταυρίδου από την ομάδα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης των Δικτύων Διανομής της INTERAMERICAN.

Κοινοποιήστε: