Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση ανάγνωσης βιβλίου που οργανώσαμε σε συνεργασία με την Ομάδα Βιβλιανάγνωσης της Εταιρείας Συγγραφέων, με τη συμμετοχή των ωφελούμενων του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων με στόχο την πρόσβαση των ατόμων ΑμεΑ, στην εκπαίδευση και την ψυχαγωγία.

Η Εταιρεία Συγγραφέων, πιστή στην ιδρυτική της διακήρυξη για «την ενεργητική και την κατά πεποίθηση συμμετοχή των πνευματικών ανθρώπων στα κοινά», διοργανώνει μέσω της «Ομάδας Βιβλιανάγνωσης» εκδηλώσεις σε ιδρύματα και φορείς που οι άνθρωποι αδυνατούν να μετακινηθούν. Η Ομάδα Βιβλιανάγνωσης της Εταιρείας Συγγραφέων αποτελείται από τους συγγραφείς και μέλη της Εταιρείας Έρη Σταυροπούλου και Χρήστο Τουμανίδη, με τη  ιδιαίτερα σημαντική συνδρομή, της ηθοποιού συγγραφέως και ποιήτριας Ματίνας Μόσχοβη.

Σε μία δύσκολη εποχή για πολλές κοινωνικές ομάδες, η λογοτεχνία αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για τη βελτίωση της ψυχικής υγείας των ανθρώπων και την ανάπτυξη της δημιουργικής σκέψης. Επιπλέον, εξασκούνται οι νοητικές και συναισθηματικές ικανότητες των ΑμεΑ, καθώς τροφοδοτούνται κοινωνικά και συναισθηματικά από τα μυθιστορήματα

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Εταιρεία Συγγραφέων για την προσφορά της προς την κοινωνία των πολιτών και ειδικότερα προς τους ωφελούμενους του Ιδρύματός μας.

Κοινοποιήστε: