Με την  άδεια του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης το Άσυλο Ανιάτων  διοργανώνει εκστρατεία  σε συνεργασία με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE-VODAFONE-WIND), μέσω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας SMS  με την ονομασία «ΠΡΟΣΦΕΡΩ» από την Δευτέρα 1η Ιουνίου 2015 στις 09:00 έως τις  7 Ιουνίου 2015 στις 23:59.

Σκοπός της ενέργειας είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά  ενός ειδικά διαμορφωμένο βαν για την ασφαλή μεταφορά των μη κατάκοιτων ασθενών με τα αμαξίδιά τους.

Οι συνδρομητές που  επιθυμούν να βοηθήσουν στέλνουν μέσω γραπτού μηνύματος, :

τη λέξη ΑΣΥΛΟ ή ASYLO στο 54234 (χρέωση 1,23€/sms).

Το Άσυλον Ανιάτων είναι κοινωφελές μη κερδοσκοπικό και είναι το πρώτο φιλανθρωπικό σωματείο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα. Συστάθηκε το 1893 και λειτουργεί από τότε αδιαλείπτως με αποκλειστικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των φιλανθρωπικών σκοπών του, παρέχοντας συνολικά σε χιλιάδες ασθενείς, πάσχοντες από χρόνια νοσήματα, πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με εξειδικευμένο προσωπικό (ιατρικό και νοσηλευτικό) και επιπροσθέτως υπηρεσίες συντήρησης και διαβίωσης καθώς και ανακούφιση των οικογενειών τους από τις δυσβάσταχτες φροντίδες των ατόμων αυτών.

Σήμερα περιθάλπει 180 βαρέως πάσχοντες ασθενείς εκ των οποίων το 80% είναι κατάκοιτοι και ακρατικοί.

Το Άσυλο Ανιάτων λειτουργεί χωρίς οποιαδήποτε κρατική επιδότηση.

Θα ήμασταν ευτυχείς αν και εσείς συγκαταλεγόσασταν σε αυτούς που μας στηρίζουν στην καθημερινή προσπάθειά μας, γνωστοποιώντας

τη δράση «ΠΡΟΣΦΕΡΩ» στους ακροατές και τους αναγνώστες σας.

Κοινοποιήστε: