Στο πλαίσιο του εορτασμού των 125 χρόνων αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς του Ασύλου Ανιάτων, ο γνωστός σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος επιμελήθηκε τη δημιουργία ενός ξεχωριστού σποτ που στόχο έχει να αναδείξει με καλλιτεχνικό ύφος, την αξία της προσφοράς του Ιδρύματος στην Ελληνική κοινωνία.

Με κεντρικό μήνυμα το “Στήριξε αυτούς που τους στηρίζουν”, το σποτ με την ξεχωριστή σκηνοθετική ματιά του Έλληνα χορογράφου ευαισθητοποιεί τους πολίτες και τους καλεί να υποστηρίξουν το έργο κοινωνικής προσφοράς του Ιδρύματος.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις κλήσεις στον ειδικό αριθμό που εμφανίζεται στο τέλος του σποτ θα διατεθούν για την ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας του νοσηλευτηρίου του Ασύλου Ανιάτων,  που θα φιλοξενήσει 45 επιπλέον συνανθρώπους μας με ανίατες νευρολογικές παθήσεις.

Στο βίντεο συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι χορευτές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής: Ντανίλο Ζέκα, Μαρία Κουσουνή και Βαγγέλης Μπίκος ενώ τη δημιουργική ιδέα για το σενάριο είχε η Μάρω Παναγιωτακοπούλου.

Εδώ και 125 χρόνια το Άσυλο Ανιάτων και το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίων Πασχόντων παρέχουν σε ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιες νευρολογικές παθήσεις τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες  διαβίωσης και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Δείτε το σποτ του Κωνσταντίνου Ρήγου:

στη συνέχεια να στείλετε τη λέξη ΑΜΕΑ στο 19809 με χρέωση 2,0168 € + ΦΠΑ  ανά sms.

Κοινοποιήστε: