«Ο μόνος τρόπος να σώσεις τον εαυτό σου είναι να μάχεσαι να σώσεις τους άλλους»

Νίκος Καζαντζάκης

Ο εθελοντισμός έχει καθοριστική σημασία για το Άσυλο Ανιάτων, καθώς συμβάλλει ουσιαστικά στην υλοποίηση του έργου μας. Με την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών μέσα από την αυτόβουλη και ανιδιοτελή συμμετοχή τους στις διάφορες δράσεις του Ασύλου, έχουμε καταφέρει να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε, δημιουργώντας μία καλύτερη καθημερινότητα για τους περιθαλπόμενούς μας.

Αυτό που προσφέρουμε στους εθελοντές είναι εκπαίδευση, υποστήριξη και καθοδήγηση, ώστε να συνδράμουν στο έργο μας με σεβασμό και πίστη στις αξίες μας. Η αφοσίωση, η συνέπεια, η αξιοπιστία, η ειλικρίνεια, η ανιδιοτελή συμμετοχή και η εχεμύθεια αποτελούν για εμάς τις βασικές αρχές που καθορίζουν τον τρόπο που δουλεύουμε και αλληλοεπιδρούμε.

Ο εθελοντισμός μπορεί να είναι ατομικός αλλά και συλλογικός, προερχόμενος από οργανώσεις, φορείς, εταιρίες και μαθητικές κοινότητες. Οι εθελοντές μπορούν να συμμετέχουν στους παρακάτω τομείς: Δομή περίθαλψης χρονίως πασχόντων, Τμήμα καλλιτεχνικής και δημιουργικής απασχόλησης, Εκδρομές, Εορταστικές εκδηλώσεις, Τεχνικές δραστηριότητες – ανακαινίσεις.

Για να μάθετε περισσότερα για τον εθελοντισμό,
πατήστε εδώ

Αν ενδιαφέρεστε να στηρίξετε το έργο του Ασύλου Ανιάτων ως εθελοντής, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

    Διαθέτετε αυτοκίνητο;
    Διαθέτετε εμπειρία με ΑμεΑ;
    Έχετε προσφέρει εθελοντική υπηρεσία σε άλλους οργανισμούς;