Αθήνα, 15 Νοεμβρίου 2021 – Ο τεχνολογικός εξοπλισμός του Ασύλου Ανιάτων ενισχύεται σημαντικά μετά από δωρεά που υλοποίησε η Praktiker Hellas με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης των περιθαλπόμενων του Ιδρύματος. Ο προσφερόμενος εξοπλισμός περιλαμβάνει 34 μεταχειρισμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και 36 οθόνες και θα αξιοποιηθεί για τη δημιουργία νέου τμήματος εκπαίδευσης των περιθαλπόμενων για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί η Praktiker Hellas, το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο DIY & Home Improvement στην Ελλάδα και θα συμβάλει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των περιθαλπόμενων, μέσα από δραστηριότητες επιμορφωτικού και δημιουργικού χαρακτήρα. H εταιρεία έχει στηρίξει το Άσυλο Ανιάτων και στο παρελθόν, με ενέργειες που έχουν βελτιώσει σημαντικά το βιοτικό επίπεδο των περιθαλπόμενων του Ιδρύματος.

«Ο εκσυγχρονισμός των μέσων εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης των περιθαλπόμενων του Ασύλου Ανιάτων είναι εξέχουσας σημασίας για την επιμόρφωση και την ψυχαγωγία τους. Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της Praktiker Hellas που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν για μία ακόμη φορά. Η έμπρακτη προσφορά τους μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑμεΑ», δήλωσε η κα Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων.

Κοινοποιήστε: