Με την ευγενική διαμεσολάβηση του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ ενισχύεται η προστασία των περιθαλπόμενων και του προσωπικού ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού

Αθήνα, 01 Μάϊου 2021 – Σε μια εποχή όπου επιβάλλεται η στήριξη των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού για όσο διάστημα χρειαστεί, το Άσυλο Ανιάτων ενισχύεται με 7.800 χειρουργικές μάσκες μετά την ευγενική διαμεσολάβηση του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ και τη χορηγία της εταιρείας FHP ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΔΕΣΜΟΣ στηρίζει και διαφυλάσσει το έργο και τη λειτουργία του Ασύλου Ανιάτων διαμεσολαβώντας για τη υλοποίηση ουσιαστικών δράσεων και πρωτοβουλιών, όπως στην εν λόγω περίπτωση για την παροχή υγειονομικού υλικού για την προστασία των περιθαλπόμενων και του προσωπικού από τη διασπορά του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε από μια ομάδα νέων, δυναμικών ατόμων με όραμα να βελτιώσουν την προσφορά στην Ελλάδα, είναι πάντα δίπλα στο Άσυλο Ανιάτων, ανταποκρινόμενο σε κάθε αίτημα για υποστήριξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΔΕΣΜΟΣ έχοντας αναπτύξει στενή συνεργασία με πάνω από 800 κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη τη χώρα, έχει δημιουργήσει ένα βιώσιμο δίκτυο μεταξύ όσων θέλουν να βοηθήσουν και όσων έχουν ανάγκη, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια σε κάθε ευάλωτη ομάδα από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του.

Η κα Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων, δήλωσε σχετικά «Ευχαριστούμε θερμά τo ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ, το οποίο είναι πάντοτε πρόθυμο, με περίσσια σοβαρότητα και συνέπεια, να υποστηρίξει οποιαδήποτε ανάγκη μας, ανταποκρινόμενο στα εκάστοτε αιτήματά μας, καθώς και την FHP ΕΛΛΑΣ Α.Ε. για τη σημαντική δωρεά των χειρουργικών μασκών  που θα συμβάλουν στην προστασία των ενοίκων του Ιδρύματος»

Κοινοποιήστε: