Σήμερα, 22 Δεκεμβρίου 2014, στις 10.30 πμ. πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο του ΑΣΥΛΟΥ ΑΝΙΑΤΩΝ η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργανώσαμε για τους ασθενείς του νοσοκομείου μας σε ένα κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, χαράς και ελπίδας.

Η Μπάντα του Δήμου Αθηναίων μας έπαιξε τα κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ ο Άϊ Βασίλης μοίρασε δώρα και μπαλόνια και έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες με τους ασθενείς.

Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη για τους ασθενείς αλλά και για το νοσηλευτικό προσωπικό ήταν η κα Μαίρη Λίντα, η οποία ακούραστα και με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα επισκέφτηκε και τους 177 ασθενείς που φιλοξενούμε και τραγούδησε κατ’ ιδίαν  στους περισσότερους από αυτούς δίνοντάς τους ιδιαίτερη χαρά.

Με την παρουσία τους επίσης μας τίμησαν ο Πρέσβης του Καναδά κος Peck με την σύζυγό του κα Μαρία Πανταζή Peck και ο διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης της Coca Cola κος Justin Sherwood.

H Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του Πρέσβη του Καναδά και του κου Justin Sherwood.

Τα χριστουγεννιάτικα γλυκά για την γιορτή μας πρόσφεραν τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης, Despina και οι φούρνοι Βενέτη.

Κοινοποιήστε: