Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη οργάνωσε η @Ελληνική Εταιρία Θεραπείας Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας με την παρουσία της Pfizer Hellas Band, της ερασιτεχνικής εθελοντικής ορχήστρας των εργαζόμενων της Pfizer Hellas. 

Αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, γιορτινές μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα δημιούργησαν ένα εορταστικό κλίμα που πρόσφερε ψυχαγωγία και ξεγνοιασιά στους περιθαλπόμενους και στο προσωπικό του Ασύλου. Αυτός είναι και ο σκοπός της Pfizer Hellas Band, να προσφέρει χαρούμενες στιγμές σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ηλικιωμένους, άπορους, ανθρώπους με αναπηρία.

Στην εκδήλωση ήταν κοντά μας σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α, παρακινώντας μας με το κέφι και την αγάπη που τόσο απλόχερα και καθημερινά μοιράζουν, απαλύνοντας τον πόνο των συνανθρώπων μας. Ιδιαίτερο τόνο στη γιορτή έδωσε με το τραγούδι της η ηθοποιός κα. Ελένη Καρακάση, πρέσβειρα της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α.

Ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α που στέκεται με συνέπεια στο πλευρό μας, καθώς και την ορχήστρα των εργαζόμενων της Pfizer Hellas για τη μοναδική συναυλία! 

Για να δείτε το υλικό πατήστε ΕΔΩ!

Κοινοποιήστε: