Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2022 – Σε μία σημαντική δωρεά προς το Άσυλο Ανιάτων προχώρησε η FREZYDERM, προσφέροντας περισσότερα από 600 προϊόντα ατομικής υγιεινής και προσωπικής φροντίδας, καθώς και αλκοολούχα gel χεριών για τους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος. Η δωρεά παραδόθηκε την Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Ασύλου Ανιάτων στην Κυψέλη, με στόχο την αναβάθμιση της υγιεινής των περιθαλπόμενων.

Η FREZYDERM είναι μια ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στον σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διανομή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Εδώ και 30 χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των παιδιάτρων και των φαρμακοποιών, όσο και χιλιάδων καταναλωτών. Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και αναπτύσσονται με ασφαλείς και αποτελεσματικές πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας και σεβασμό στη φυσιολογία της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας. 

Η βελτίωση της ποιότητας της ζωής του ανθρώπου και η στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων αποτελεί βασικό στόχο της FREZYDERM, η οποία στέκεται δίπλα σε κοινωνικές οργανώσεις και ιδρύματα μέσα από δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Σε αυτό το πλαίσιο υλοποιήθηκε και η παράδοση προϊόντων προσωπικής υγιεινής στο Άσυλο Ανιάτων. 

Η κα Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της FREZYDERM κύριο Γιάννη Αναστασίου και τη Marketing Assistant της εταιρείας κυρία Ματίνα Χατζηγιάννη για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας. Πρόκειται για μία δωρεά που θα καλύψει ένα σημαντικό μέρος των αναγκών του Ασύλου Ανιάτων σε είδη προσωπικής υγιεινής. Επιπλέον, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να γνωρίζουμε πως ιδιώτες και ομάδες των συμπολιτών μας έχουν ως σκοπό να στέκονται δίπλα στις ευάλωτες ομάδες των συνανθρώπων μας, αναδεικνύοντας περίτρανα τη σημαντικότητα του Εμείς

Κοινοποιήστε: